tag:blogger.com,1999:blog-3486618709822590752.post7762603425997231252..comments2023-04-26T15:53:36.321+02:00Comments on Gôut: 2007 Artemia, Château PesquiéUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3486618709822590752.post-8230954154324134822011-10-26T17:35:23.884+02:002011-10-26T17:35:23.884+02:00Les Terrasses och Le Quintessence är båda ganska o...Les Terrasses och Le Quintessence är båda ganska olika till karaktären tycker jag, även om det finns en husstil som man kan kalla "generös". Den förra är mera godis och den senare Syrah på steroider, där man lyckats väl 07 och 09. 08 var väl inget vidare direkt.<br />Vore kul att prova Barroux.Gôutnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3486618709822590752.post-33289313739284159472011-10-26T15:55:17.916+02:002011-10-26T15:55:17.916+02:00Har aldrig provat Artemis men däremot ett par andr...Har aldrig provat Artemis men däremot ett par andra och billigare varianter fr Ch. Pesquie utan att bli helt övertygad. Från Ventoux kan jag varmt rekommendera Saint Jean du Barroux. Ägaren Philippe Gimel gästar f ö Beefstouw utanför Tivoli 4/11 och Superbest i Charlottenlund 5/11.Ingvar Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/06372509333514830456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3486618709822590752.post-59594235089365537752011-10-23T22:06:03.945+02:002011-10-23T22:06:03.945+02:00Nja, 7 till 10 tycker jag låter snävt. Medelålders...Nja, 7 till 10 tycker jag låter snävt. Medelålders Syrah är inte så kul. Friskt babyhull eller åldrad med behag är vad som får mig på gout humör. Jag lämnar gärna mina ifred mellan 3 och 12 års ålder. Jag kan inte se att Grenachen här skulle snabba på den processen. Gôuthttps://www.blogger.com/profile/06998654270970606541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3486618709822590752.post-33914856791016486282011-10-23T18:01:10.850+02:002011-10-23T18:01:10.850+02:00Exakt samma plan som vi har lagt upp för våra noll...Exakt samma plan som vi har lagt upp för våra nollsjuor (låter för övrigt inte helt olikt 2007 Fiancée men Artemis måste väl ha större andel ny och rostad ek). Vi diskuterade allmänna lagrings-strategier med Frankofilen, som (inte helt oväntat) ville gå på Parkers linje och dricka nollsjuorna från södra rhône fram till sju års ålder för att sedan ta paus mellan sju och tio (om inte alla flaskor redan är uppdruckna vid det laget ;-)Finare Vinarehttps://www.blogger.com/profile/01801250126284151329noreply@blogger.com